diumenge, 21 de juliol del 2013

AMBIENT DE PREFESTES

Aquesta setmana que comença està marcada per dos fets ben distints però complementaris.

D'una banda, l'ambient de prefestes que es respira arreu, amb alguns fets puntuals avançats -com algunes festes de barri o la diada castellera- però amb la sensació de festa grossa imminent.

Foto Capgròs
Ja ha arribat la calor, ja s'ha presentat l'exposició de fotos de les Santes de l'any anterior, ja s'ha presentat el cartell de la d'aquest any, ja s'ha servit la polèmica sobre les formes i el fons, és a dir, m'agrada o no m'agrada el cartell i com s'ha de triar l'artista, i ja s'ha triat també per votació popular el cartell alternatiu, que ve a donar la raó als que consideren que la democràcia és el menys dolent dels sistemes, però que té l'inconvenient de què la majoria -al menys en questió de gust artístic- no sempre té la raó.

I per altra banda, i com a conseqüència de les Santes, el tancament de gairebé tot. De la vida política, de la comercial, de la laboral (els qui encara tenen feina) i de l'artística. En efecte, aquesta setmana s'acaben totes les exposicions programades, i a partir de dilluns 29 caldrà anar a alguna capital llunyana per veure alguna cosa interessant.

Per tant, encara teniu una setmana per veure altre cop la Biennal (suposem que tothom ja l'ha vista al menys una vegada), per anar a la Presó o al Casal abans que no es clausurin les respectives mostres.

Foto Fundació Iluro
I també per anar enllestint la vostra obra per presentar a la Col·lectiva: penseu que les dates de lliurament són el dilluns 2 i el dimarts 3 de setembre, i que si us adormiu gaire, amb les vacances entremig, no tindreu temps de què s'assequi la pintura.

Recordeu les mides que s'indiquen a les Bases, no sigui que tingueu una sorpresa desagradable, penseu a portar la butlleta emplenada i poseu-vos guapos per sortir a la foto, que després tothom es queixa que no se l'ha avisat.