dijous, 16 d’octubre del 2014

PRESENTACIÓ DE LA SISENA BIENNAL

Aquest migdia ha tingut lloc a Can Palauet la presentació als mitjans de comunicació de les Bases de la sisena edició del Premi Torres García-Ciutat de Mataró 2015.


Amb aquesta presentació s'inicia tota la campanya informativa que els diversos mitjans, tant locals com de la resta de l'Estat, faran per difondre el més àmpliament possible l'inici de la convocatòria.

Recordem que s'hi poden inscriure tots els majors d'edat residents a l'Estat espanyol, i que per arribar al màxim nombre d'interessats en farem difusió tant material -enviant els tríptics impresos en català i castellà- com també amb publicitat gratuïta o de pagament a les principals revistes especialitzades en art i convocatòries.



La presentació d'avui, feta en una sala d'actes municipal conjuntament per l'Ajuntament i l'Associació per evidenciar davant els mitjans i els diferents patrocinadors la implicació de la màxima representació ciutadana amb el nostre projecte, significa l'inici de tot el procés de recepció dels dossiers dels participants, seleccions prèvies d'obres a concurs i selecció de les obres finalistes, que ha de culminar el dia 11 de juny amb la proclamació del guanyador i la inauguració de l'exposició de les quaranta obres finalistes.

Podeu veure un resum de l'acte i una completa documentació del mateix en aquesta notícia publicada fa poca estona en el web de Cultura (CLIQUEU) de l'Ajuntament.