diumenge, 19 d’octubre del 2014

VISITA COMENTADA A LA COL·LECTIVA SANT LLUC 2014

 

Avui al matí s'ha fet a les Sales d'Exposicions de l'Ateneu Fundació Iluro la visita comentada a la COL·LECTIVA SANT LLUC 2014, per part d'aquells artistes participants que s'han prestat a explicar als companys el significat, el procés i tot allò que els va portar a crear, realitzar i presentar aquella obra a aquesta Col·lectiva tan singular d'aquest any.

Un total de 18 artistes (alguns han delegat la seva explicació per no poder assistir personalment) han anat fent el recorregut de les dues sales, després de la presentació de l'acte per part de Daniel Llin, impulsor de l'activitat, i d'Antoni Luis.




En nombroses ocasions la resta d'assistents ha dedicat un espontani aplaudiment al company que explicava la seva obra, dedicant-li també nombroses preguntes i valoracions que han enriquit l'acte en el seu conjunt.

Per part nostra, hem contribuït a l'acte amb un extens reportatge fotogràfic, que posem a la vostra disposició en el web de l'Associació, a l'apartat COL·LECTIVA SANT LLUC  -  Visita comentada a la Col·lectiva 2014.




És la nostra manera de contribuir a captar la identitat de cada participant, amb les gesticulacions de les mans, l'expresió de la seva cara, la manera d'enfrontar-se al públic, que expliquen molt bé la personalitat de cadascú i, en definitiva, de la seva obra.

Com que seria molt lleig publicar-ne aquí tan sols alguns exemples, ja que la resta es podria sentir injustament exclosa, us oferim només algunes imatges de conjunt, sense personalitzar, en el benetès que cada participant podrà trobar a bastament en el web totes les imatges que li corresponen.