dimecres, 10 de novembre del 2010

MARIA OMS INAUGURA A LA PRESÓ

Aquest proper divendres, 12 de novembre, a les 19:30h, s'inaugura a la nostra Sala d'exposicions de La Presó la Mostra L'Art de la Geologia. Es tracta d'una exposició conjunta de MARIA OMS, pintora mataronina, i JOSEP ESTELA, geòleg i fotògraf, que ens ofereix "una visió científica, una interpretació artística" de diferents aspectes de textures i formacions tectòniques, vistes des de l'objectiu fotogràfic del científic i alhora sota el prisma plàstic de l'artista.



L'exposició va passar ja la prova de foc, en una edició anterior, amb la venda de varis quadres a diferents tipus de clients, però molt significativament al COL.LEGI DE GEÒLEGS DE CATALUNYA. 


Ara mateix tenen, per part de la Universitat i el Parc Científic i Tecnològic de Girona, una proposta de promoció per les principals universitats estatals, per divulgar i promocionar la Ciència fora de l'àmbit clàssic. 


A més de la il.lusió que li pugui fer a la Maria exposar a la seva ciutat, val a dir que també els il·lusiona el poder divulgar la seva idea en una sala d'art, fora dels ambients acadèmics. Idea, val a dir-ho, original, com ho demostra l'estar registrada en el departament de la Propietat Intelectual de la Generalitat.