dimecres, 1 de febrer del 2012

DANI DOMÍNGUEZ , DOBLE EXPOSICIÓ (1)

El passat divendres el fotògraf mataroní Dani Domínguez inaugurava una exposició doble de la seva obra recent: d'una banda, a la nostra Sala del Col·legi d'Aparelladors (Negre/Blanc fotografia), i també al veí local d'El Públic, on mitja hora abans (a les 19:00h), es feia l'habitual xerrada-col·loqui "Un cafè amb..." entre l'artista i Joan Poch.



Us reproduïm a sota el vídeo que ha editat El Públic de l'entrevista, acompanyat d'un extracte del comentari que li dedica Joan Salicrú, ànima de l'empresa productora Clack, en el seu Blog:



"Des de divendres passat a El Públic exposa el fotògraf mataroní Dani Domínguez. Ho fa amb un concepte semblant al que li vam veure a "Cantonades", ara fa mitja dotzena d'anys, quan recordo haver-ne sentit parlar per primer cop: instantànies quotidianes, d'indrets normals i corrents, llavors de la nostra ciutat, ara de Mataró també però molt més enllà, de Nova York, el Senegal, Londres, Barcelona i la meva estimada Lisboa. En aquest cas en blanc i negre i en format quadrat, jugant amb els actuals formats de fer fotos amb telèfons mòbils.
El vídeo que veieu aquí a sobre recull els millors moment del "Cafè amb..." que li vam dedicar, tot conversant amb el llibreter i artista Joan Poch".



En un proper Blog comentarem la segona part de la inauguració, la gestionada per l'Associació Sant Lluc en el Col·legi d'Aparelladors.