dimarts, 26 de juny del 2012

EL BUIT

Els amics de Els dimarts del Llimoner ens comuniquen l'exposició que inauguren aquest dijous a l'Ateneu Caixa Laietana, en record dels companys desapareguts i d'EL BUIT que han deixat al seu darrera: 



Benvolguts companys, amics i família:


Vull fer-vos partícips de la satisfacció que tenim els components de la tertúlia Els dimarts del Llimoner al veure complert el nostre últim projecte: retre homenatge als nostres éssers estimats. Companys, amics i familiars. Especialment a aquells amb qui compartim tantes esperances, projectes i il·lusions. A aquells, companys del nostre caminar, que deixaren abans el seu camí ple de rialles, saviesa, ben fer i aquest calor que transmeten els petons o la mà generosament estesa.
A tots aquells que deixaren en nosaltres  un gran buit ple del seu càlid record i savis ensenyaments. A aquells amb els que seguim caminant i que sens dubte ens acompanyaran  la resta del nostre camí, perquè són també la nostra història.
A tots ells dediquem  l'exposició EL BUIT. Que s'inaugurarà el proper dijous, 28 de juny, a les 19: 30 h. a la planta baixa de l'Ateneu de la Caixa Laietana. A La Riera. Mataró.
Serà un plaer poder comptar amb la vostra presència aquest dia. Os esperem. Una abraçada. 

Carlos Soriano.


(Imatges extretes del tríptic de l'exposició editat per Caixa Laietana, facilitat per la mateixa Associació Els dimarts del Llimoner )