dijous, 6 de setembre del 2012

COL·LECTIVA SANT LLUC 2012


RELACIÓ DE SELECCIONATS

El Jurat de la Mostra Col·lectiva Sant Lluc 2012, reunit el dia 5 de setembre a Mataró, i a la vista de les 101 obres presentades, ha seleccionat les 80 obres que segons les Bases s'exposaran a la Sala d'Exposicions de l'Ateneu Caixa Laietana del 13 de setembre al 4 de novembre de 2012.



La relació dels 80 seleccionats la podeu veure ampliant la imatge adjunta, i també des de l'apartat corresponent de la plana web, des d'on us la podeu descarregar en format pdf. 

També trobareu una relació impresa a les cartelleres de les nostres Sales, a La Presó (Riera 117, façana) i al Casal de l'Aliança (Bonaire 25, vestíbul).

Volem agrair sincerament la il·lusió de tots els participants i lamentem la decepció dels que s'hagin quedat fora, però la cabuda màxima de 80 obres ens obliga a haver de fer aquesta selecció prèvia. Enteneu també que aquesta tria s'ha fet sobre les obres presentades, no segons els seus autors, que naturalment poden ser seleccionats en properes edicions.

Lamentem que algunes obres presentades hagin quedat excloses, o no s'hagin pogut acceptar, per no ajustar-se als tamanys estipulats a les Bases. 

Us demanem que torneu a consultar les Bases (veure plana web) per saber els dies de devolució de les obres, tant de les no seleccionades com de les que s'exposaran. 

Gràcies a tots per la vostra participació.