diumenge, 14 de setembre del 2014

LA COL·LECTIVA, A PUNT



Amb la recollida de les obres dels participants a la Col·lectiva Sant Lluc 2014, els dies 2 i 3 de setembre, es va posar en marxa una maquinària complexa i feixuga que sovint passa desapercebuda per a la majoria dels assistents.

La distribució i col·locació de les obres a la Sala, la il·luminació, la megafonia, la preparació de cartells, banderoles, invitacions impreses i digitals, el programa de mà amb els seus llistats de participants, les cartel·les que acompanyen les obres a la sala d'exposicions, la retolació, la fotografia de les obres un cop penjades, la preparació del vídeo que es projecta en el monitor de la sala... són aspectes que tothom dóna per descomptat que "algú" fa, sense ser massa conscients de la feina que suposa.

Sortosament comptem amb l'ajut inestimable del personal de l'Ateneu, que amb la seva dedicació i professionalitat ens facilita molt tota aquesta preparació perquè tot estigui a punt el proper dijous.

Remarquem que la inauguració comença a les 19:00 h, i no a les 19:30 h com està anunciat en diversos mitjans. Que estarà presidida per l'Alcalde de Mataró i que durant la mateixa l'escultor Manuel Cusachs ens parlarà del tema de la identitat en l'art, en una breu dissertació.

De moment ja estan penjades les banderoles de la façana de l'Ateneu, i demà començarem a veure els cartells pels carrers de Mataró. Anem escalfant motors!