dissabte, 21 d’octubre del 2017

VISITA COMENTADA A LA COL·LECTIVA 2017


Us recordem que demà diumenge 22 d'octubre, a dos quarts de dotze del migdia, tindrà lloc a l'Ateneu de la Fundació Iluro, a la mateixa sala d'exposicions de la Col·lectiva Sant Lluc 2017, la visita a l'exposició comentada pels mateixos artistes participants.

És una iniciativa que s'emmarca en el conjunt d'activitats complementàries que es fan al voltant de la mostra, i que comprèn, a més d'aquesta, la conferència del passat dimecres d'Agàpit Borràs, com a artista convidat d'aquesta edició, o les visites programades de diverses escoles.

Aquesta activitat, que ja fa anys que la duem a terme, ens sembla especialment interessant pel que significa de coneixement més profund d'artistes que moltes vegades és el primer cop que hi participen, i al mateix temps permet que ells mateixos coneguin personalment molts dels seus nous companys d'Associació i la seva obra.

La participació, com sempre, és voluntària, encara que quans més siguem més productiva serà la visita i la finalitat que ens mou a realitzar-la.

Us hi esperem!