dilluns, 1 de gener del 2018

MOLT BON ANY 2018!

Acabem de deixar enrere un any certament complicat en tots els aspectes, i n'iniciem un altre amb totes les incerteses que arrosseguem del passat però també amb totes les esperances de millora pel futur.

També nosaltres, com a Associació, hem patit els efectes de la crisi, que hem superat amb esforç i voluntat de servei. Per això avui, que iniciem el 2018 amb els millors desitjos per a tothom, volem fer també un repàs del que ha estat aquest 2017 que ja és història.


Com podeu veure a la imatge-collage, 9 exposicions a Aparelladors i 11 al Casal sumen 20 exposicions, gairebé dues mensuals si descomptem les vacances d'agost, que no està gens malament.

A aquestes cal sumar-hi les tres que s'han fet a l'Ateneu: la de les Parelles artístiques al febrer, en col·laboració amb Alterarte; la tradicional Col·lectiva de tardor, la "Sant Lluc", de setembre a novembre; i l'extraordinària Biennal, el VII Premi de Pintura Torres García-Ciutat de Mataró, que ocupà la sala des de principis de juny fins a finals de juliol.






Això en referència a exposicions. Perquè a més s'ha fet com cada any el Museu Obert, en el marc de la Fira del Dibuix i la Pintura, en col·laboració amb la Unió de Botiguers; s'ha col·laborat amb la creació del Llibre Gegant de Sant Jordi, i s'han fet dues conferències magistrals a l'Ateneu, una de Glòria Bosch, membre del Jurat del Premi Torres García parlant de la Biennal, i l'altra d'Agàpit Borràs, l'artista convidat de la Col·lectiva 2017, parlant sobre el seu procés creatiu.



Amb aquest resum de les activitats realitzades durant el 2017, que ja sembla obligatori en aquestes dates en tots els mitjans de comunicació, volem desitjar-vos a tots un any 2018 ple de creativitat i productivitat artística, de seny i prudència en la esfera política, d'il·lusió i determinació en qüestions socials i de salut i amor en el terreny personal.

Per a tothom, però molt especialment per a vosaltres, socis de l'Associació Sant Lluc, UN FELIÇ I VENTURÓS ANY 2018 !!!