diumenge, 22 d’abril del 2018

LLIBRE GEGANT DE SANT JORDI 2018



Aquest matí de diumenge 22 d'abril, vigília de Sant Jordi, ha tingut lloc al Pati del Cafè Nou, al darrera de la Presó, i com ja va sent habitual els darrers anys, la tradicional festa de la creació del Llibre Gegant.

És aquesta una activitat que proporciona als nens i nenes de Mataró l'oportunitat de crear un conte i veure com un artista professional li il·lustra amb la seva personal visió. 



Aquests fulls que agrupen la il·lustració de l'artista i el conte escrit pel mateix nen o familiar s'agrupen posteriorment en un voluminós llibre que s'enquaderna cada any amb tots els treballs realitzats, i que s'exposen en el mateix espai perquè tothom pugui veure tots els que s'han fet en edicions anteriors.

Com cada any, uns quants artistes companys nostres de l'Associació hi han participat voluntàriament, barrejant-se amb un grup cada cop més nombrós d'artistes molt joves, estudiants d'art de diverses procedències i escoles, i que asseguren la pervivència d'aquesta tradició.

Aquests són els companys nostres que hi ha participat aquest any:

Antoni Luis
Manel Contreras
Daniel Llin
Maria del Carme Vives
Maria F. Cortés
Manel Morral
Lita Palomera

Aquest any hi ha hagut la novetat de la il·lustració gegant que l'artista 
Rubén Bravo ha fet del conte que li ha portat el Dragalió, present amb el drac en aquesta festa ciutadana tan arrelada ja.


Que passeu tots una bona Diada de Sant Jordi!!!