diumenge, 11 de març del 2012

PERE-MÀRTIR EXPOSA A APARELLADORS (2)

En el post anterior PERE-MÀRTIR EXPOSA A APARELLADORS (1) publicàvem unes imatges i un vídeo de l'entrevista que Joan Poch feia a Pere-Màrtir Brasó al local de El Públic, prèvia a la inauguració de la seva exposició M'he quedat en blanc al Col·legi d'Aparelladors.


Amb posterioritat a aquest post, "El Públic" i la productora Clack han editat també un vídeo de l'entrevista, amb imatges intercalades de la inauguració de l'exposició, que hem afegit al post esmentat. Us recomanem que recupereu aquesta entrada i la torneu a visionar completa, amb aquest vídeo afegit.


Avui publiquem dos vídeos més, corresponents a la inauguració de l'exposició al Col·legi d'Aparelladors. El primer reprodueix diversos fragments de la presentació de l'acte, iniciada per Antoni Luis i protagonitzada per Pere Pascual, crític i amic personal de Pere-Màrtir Brasó, i que finalitza amb unes paraules d'agraïment de l'artista.



El segon vídeo mostra l'ambient que es respirava a la Sala d'exposicions del Col·legi d'Aparelladors, ple com poques vegades d'un públic fidel a l'artista i desitjós de constatar la seva evolució actual.



1 comentari:

Pere-Màrtir Brasó ha dit...

Gràcies per fer-ne ressò de la meva exposició "M'he quedat en blanc"al vostre Blog. I estic molt agraït per l'ajut i col.laboració que meu donat en tot el relacionat en l'exposició. Gràcies especials a la Teresa Roig.
Voldria deixar clar però que, tal com bé diueu, en Pere Pascual és critic d'art i amic personal meu. Pero vull destacar que quan ell ha considerat que m'ha de criticar més o menys negativament la meva obra també ho ha fet, com és la seva obligació. I que acostuma a tenir raò, el paio!