divendres, 1 de juny del 2012

LA PROVENÇA DE CARME LÓPEZ

Demà dissabte 2 de juny, a les 19:30 h, la Carme López inaugura a La Presó l'exposició LLUM I COLOR DE LA PROVENÇA, resultat de l'impacte visual que li va causar la visita amb l'Associació, el juny de l'any passat, a les terres de Van Gogh.


Fa just un any, pel maig de 2011, la Carme presentava a la Sala Gal-Art la mostra PARÍS-PARÍS, i des d'aquest blog li dedicàvem una entrada que avui subscrivim paraula per paraula:

La Carme és una d'aquelles persones amb les quals l'Associació veu abastament recompensada tota la feina que es fa pels socis. És la més fidel col·laboradora, sempre present a totes les activitats que duem a terme: visites guiades, sortides culturals, viatges, inauguracions, conferències... I a més, sempre arrossegant il·lusionada a gent al seu darrera.

És per això que ens fa especial il·lusió veure que se'n surt, en la seva passió artística, amb el seu únic esforç, sense que ningú no li hagi regalat mai res. Fonamentalment autodidacta, encara que hagi freqüentat aprenentatges amb diversos professors, manté una lluita constant contra ella mateixa per tal de trobar el seu camí, el seu estil artístic, aquell que li permeti millor expressar tot allò que li bull per dins. Aquesta exposició ens mostra el moment en el que està actualment, ben diferent al d'exposicions anteriors, i que ben segur no serà encara el final de trajecte, entossudida com està en la seva evolució artística i personal.

Li desitgem tota la sort, tota la fortuna i tots els èxits possibles en aquest periple permanent a la recerca de la seva identitat.


I a més constatem que, evidentment, no era un final de trajecte, vista la positiva evolució que ha fet des de llavors, i que podreu comprovar si us acosteu a la Presó a compartir una bona estona amb nosaltres.