dimarts, 19 de juny del 2012

NOVA INAUGURACIÓ A APARELLADORS

Aquest divendres, a les 19:30 h, s'inaugura al Col·legi d'Aparelladors una altra exposició organitzada per l'Associació. Es tracta de la mostra que ens ofereix  Tano Pisano, que engloba diverses tècniques, i que ve a complementar la que el mateix artista exposa actualment a Ca l'Arenas, primera del cicle Mar de Fons, i en el que l'Associació hi ha col·laborat activament.

Com ja és habitual, tindrà lloc a l'escenari de El Públic, mitja hora abans, a les set de la tarda, una altra sessió de "Un cafè amb ...", xerrada col·loqui que porta Joan Poch dialogant amb l'artista que inaugura tot seguit. Aquest és l'anunci de l'acte que en fa Clack:


juny | divendres | 19h
En Tano Pisano és un artista sicilià, de mare grega i afincat a Palafrugell des de fa uns anys. Pintor de formació clàssica preparat a l'Acadèmia a Florència però enamorat del sol i el mar, la seva obra és la Mediterrània en estat pur: mar, costa, peixos. Tot en un estil molt, molt personal amb un domini extraordinari del dibuix, i la composició.

Una nova edició, doncs, de "Un cafè amb..." que organitzem junt amb Sant Lluc per l'Art i la delegació maresmenca del Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona i que presenta cada mes l'artista i llibreter Joan Poch. 


Organitza: Sant Lluc per l'Art, Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona-Mataró i El Públic.