dissabte, 9 de novembre del 2013

INAUGURACIÓ DE L'ESPAI TORRES GARCÍA

Ens plau fer-vos arribar la invitació a la inauguració oficial i pública de l'Espai Torres García, al foyer del Tecnocampus, el proper dimecres 13 de novembre a les 19:00h.


Aquesta inauguració es fa coincidir amb la signatura de la donació a l'Ajuntament, per part de l'Associació Sant Lluc per l'Art, de l'obra guanyadora de la cinquena edició del PREMI TORRES GARCÍA-CIUTAT DE MATARÓ, tal i com estipulen les bases de Premi.


Amb aquesta signatura, per la qual l'Associació fa lliurament de l'obra guanyadora i el seu autor, Martín Carral, en cedeix tots els drets a l'Ajuntament de Mataró, quedarà completat de moment l'"Espai Torres García", que s'anirà ampliant en les successives edicions.

Ens agradaria molt poder comptar amb la màxima assistència en un acte tan important -creiem- per a la Ciutat, i evidentment per a nosaltres. Es culmina aquí una vella aspiració nostra de veure, totes juntes i reunides en un espai digne i assequible, totes les obres guanyadores de les diferents edicions del Premi.

Esperem poder-vos saludar personalment. Fins dimecres.