dijous, 23 de juny del 2016

CONVOCADA LA "COL·LECTIVA SANT LLUC 2016"



Com cada any per aquestes dates, ens plau convidar-vos a participar a l’Exposició Col·lectiva Sant Lluc, que inicia tradicionalment la temporada artística a Mataró.

Aquest any se celebrarà del 15 de setembre al 6 de novembre, a l’Ateneu Fundació Iluro, i té una especial significació per a nosaltres ja que celebrem el seu 70è aniversari.

Aquesta mostra col·lectiva, com sabeu, està organitzada per l’Associació Sant Lluc per l’Art, encara que, per participar-hi, no és requisit indispensable el pertànyer a l’Associació.

Ens agradaria poder comptar amb el màxim de participació, encara que les limitacions d’espai ens obliguen a que un Jurat, segons el seu criteri independent, seleccioni les obres a exposar.

Per tal d’estimular la participació i l’obra d’artistes joves, s’ha convidat altre cop els Batxillerats artístics de Mataró a participar a la Col·lectiva. Cadascun dels dos Centres seleccionarà 4 o 5 obres d’alumnes seus, que seran exposades en un espai diferenciat. El fet de venir prèviament seleccionats pel seu Centre els eximeix de passar pel Jurat.

Aprofitem l’avinentesa per comunicar-vos que aquest any l’artista convidat és l’escultor Joan López Molina.


També us anunciem que el diumenge 16 d’octubre, coincidint amb la festivitat de Sant Lluc, es durà a terme la tradicional visita col·lectiva a l’exposició, on els artistes seleccionats que ho vulguin podran explicar i comentar la seva obra amb els companys i públic assistent.

Us podeu descarregar les BASES i la BUTLLETA D'INSCRIPCIÓ des dels  apartats corresponents de la Plana Web de l'Associació.

Us agrairem que porteu la Butlleta ja emplenada en el moment de la inscripció, per agilitzar els tràmits.