dimecres, 29 de juny del 2016

VÍDEOCLIP DE LA CANÇÓ DELS CATARRES PER LES DISSANTES

La cançó 'Jo sóc com tu' d'aquest 2016, versionada aquest cop per Els Catarres, ja té videoclip. El tema que es ballarà a les DisSantes d'enguany, promogudes per la Fundació Maresme dins del seu projecte Santi, ve acompanyada d'un vídeo que es va estrenar diumenge a M1TV. 



El videoclip es va gravar a la plaça de Santa Anna i hi van participar diverses escoles i ciutadans, a més, evidentment, dels integrants de la Fundació Maresme. La cançó, que ja es coneix des del mes de maig (amb la seva corresponent coreografia), segueix l'estil festiu dels Catarres, amb una tornada i una secció de vents molt enganxosa.

El DisSantes d'enguany tindrà lloc el dissabte 23 de juliol, amb Els Catarres precisament com a gran atractiu. A les 20.30h es farà la ja tradicional flashmob on els participants podran ballar la coreografia de la nova versió de la cançó del grup osonenc, interpretada en directe pels mateixos autors. A la nit, concert d'Els Catarres, presentant el seu darrer disc, 'Big Bang', precedits per Ferran Exceso, Cesc Freixas i, per tancar la nit, el grup Buhos
(Vern Bueno, Capgròs digital)