dissabte, 11 d’abril del 2009

EXPOSICIÓ DE PUNTS DE LLIBRE


(Cliqueu sobre la imatge per fer-la més gran)

El proper dissabte 18 d'abril inaugurem a la nostra Sala del carrer Bonaire una exposició singular. Es tracta d'un recull de punts de llibre fets expressament per a aquestra ocasió pels socis de Sant Lluc que s'han volgut sumar a aquesta iniciativa amb motiu de la celebració del Dia del Llibre.

Són uns 50 els artistes que participen en aquesta mostra, amb els seus estils particulars i les seves maneres diferents d'expressar-se en un suport tan reduït, que deliberadament s'ha volgut igual per a tots. És una mostra que ens permet comprovar com la personalitat de cada un d'ells s'adapta a un format tan especial, i amb un tema comú -el punt de llibre- encara que amb total llibertat interpretativa. I que ens permet reconèixer l'autoria de la majoria, encara que sigui en un format, un tamany i un tema ben allunyats dels seus habituals.

Per Sant Jordi, el llibre i la rosa es donen per suposats. Estaria bé que la idea quallés i ens acostuméssim a regalar, com a prova d'amor a la persona estimada, una espurna d'art per a completar la tradició. Poseu en el llibre un d'aquests punts que trobareu a la nostra exposició, i que a més podreu aconseguir a uns preus mòdics, i ajudareu a considerar normal el tenir una mica d'art entre les mans.

L'exposició estarà oberta, en els horaris habituals, fins el 3 de maig, però si espereu massa potser ja us hauran pres de les mans aquell que tant us agradava...