dilluns, 15 de març del 2010

REGINA PUIG I MARIA OMS

És una satisfacció per nosaltres veure que darrerament ha augmentat considerablement el nombre de comunicats que ens feu anunciant-nos les vostres activitats. I ho és per partida doble, ja que per una banda indica que el blog es llegeix, es segueix i es considera útil, i per altra, evidentment, que hi ha molts companys que estan fent moltes coses.

REGINA PUIG
La Regina, que no fa gaire va rebre un premi a nivell estatal per un disseny d'una màscara-ballerina per al cartell de l'Aula de Teatre i les seves aplicacions gràfiques, ens participa d'aquesta manera tan original la seva selecció en els Premis LAUS, en les dues categories de Packaging i Editorial:



MARIA OMS
També la Maria ens convida a la inauguració de l'exposició L'aigua, un tresor, en la que hi participa juntament amb dos companys seus. A més de l'exposició, es realitza un seguit d'activitats al voltant del tema de l'aigua, prou interessants com per tenir-los en compte:



L’aigua símbol sagrat de religions i cultures, tresor preuat de tots els pobles, essència de la vida. Nosaltres amb la nostra obra artística, desitgem sensibilitzar a tots el respecte i l’amor vers ella. Una petita gota d’aigua és l’espill de la Natura.  Una exposició a càrrec de Maria OmsXevi Serrano i Agustí Serrano. 

ACTIVITATS COMPLEMENTARIES

19 de març: Inauguració de l’exposició. Hora: 19 h.

20 de març i 11 d’abril: Una colla de núvols. Lectura d’un conte relacionat amb l’aigua i diverses activitats conduïdes per pintors i il•lustradors. Infants de 3 a 9 anys. Hora d’11 a 13h. Preu: 6 euros (cal inscripció prèvia) Si els nens i nenes venen acompanyats d’un adult l’activitat és gratuïta.

21 de març i 10 d’abril: El conte és viu: viu el conte!.  Pintar un mural entre tots, a partir del conte “Una colla de núvols”. Infants de 9 a 12 anys. Hora d’11 a 13h. Preu: 6 euros (cal inscripció prèvia) Si els nens i nenes venen acompanyats d’un adult l’activitat és gratuïta.

9 d’abril: Visita guiada a l’exposició. Els artistes de l’exposició ens explicaran les seves obres. Hora:19 h