diumenge, 25 d’abril del 2010

LLIBRE GEGANT DE SANT JORDI


A més de les dues exposicions simultànies de PUNTS DE LLIBRE que hem organitzat, conjuntament amb CAPGRÒS, per celebrar el Dia de Sant Jordi, la nostra Associació col·labora tradicionalment amb ROBAFAVES en la creació del tradicional LLIBRE GEGANT.


Aquest acte festiu de participació ciutadana per engrescar els menuts en l'afició als llibres se celebra cada any el diumenge més proper al dia de Sant Jordi. Aquest any ha tingut lloc avui diumenge 25 d'abril, de 12 a 2 del migdia, a la Plaça Santa Anna de Mataró.


La plaça presentava com ja és habitual un magnífic aspecte, i és que el sol de ple estiu ajuda a fer més agradable la festa.


Cinc companys nostres de l'Associació s'han sumat al conjunt d'artistes que han posat el seu art al servei d'aquest llibre monumental. A ells corresponen les imatges que acompanyen aquest text.


Evidentment, els donen les gràcies per la seva col·laboració desinteressada, i els felicitem per la seva generositat, igual que als altres tretze artistes participants.


Val a dir que ens ha sorprès, i molt agradablement, el gran nombre de joves que es vénen sumant any rera any al grup d'artistes il·lustradors. Això ens permet ser optimistes, per una banda, per la continuïtat d'aquesta Festa. Però també ens permet constatar que està pujant una generació de joves amb molta empenta, que demana obrir-se pas, i això ens fa molta il·lusió. Benvinguts dons a la gran Festa de Sant Jordi, i a la gran Festa de l'Art.