divendres, 2 d’abril del 2010

EXPOSICIONS DE PUNTS DE LLIBRE

Aquest dimarts i dimecres passats, en dies poc habituals, obligats per les jornades festives de Setmana Santa, es van inaugurar de manera molt brillant les dues exposicions complementàries de PUNTS DE LLIBRE que, presentades conjuntament amb CAPGRÒS, hem organitzat per celebrar el dia del llibre, el proper 23 d'abril.


Va inaugurar-se la primera, a l'Espai Capgròs, amb una presentació ben elogiosa de Pere Pascual, seguida d'una intervenció d'Antoni Luis, posant-se de relleu que els artistes, a Mataró, habitualment força oblidats, quan se'ls presenta una oportunitat engrescadora, responen a la invitació  amb unes enormes ganes de demostrar qui és cada u en el panorama artístic de la ciutat, individualment, però també amb un sentit col·lectiu capaç de fer grans coses conjuntament.


En total són una seixantena d'artistes els que han participat a la mostra, amb unes tres-centes obres repartides en els dos espais, i que l'Antoni va voler relacionar íntegrament per no deixar-se'n cap i agrair la seva participació. La Mostra ha estat ideada, gestionada i muntada, com sempre, per Teresa Roig, amb la inestimable ajuda de'n Jaume, de forma original, molt efectiva i salvant amb èxit totes les dificultats estètiques que implica un muntatge amb elements tan diversos.


Mai agrairem prou a la Teresa la seva dedicació abnegada i absoluta, la seva visió per intuir possibilitats diferents, la seva destresa per aconseguir muntatges sempre diversos i originals, la seva capacitat de venedora nata posada al servei de l'art en benefici de l'Associació, al servei de l'Associació en benefici de l'Art. Gràcies, Teresa.


La segona inauguració, el dimecres, ben plena també malgrat la coincidència horària amb un important esdeveniment esportiu, la va presentar Daniel Llin, responsable de la Sala, i va tancar-la també Antoni Luis, desitjant que aquest cami emprès l'any passat i reemprès aquest any amb tant èxit, tingui continuïtat en els propers anys, quedant establerta aquesta mostra com a una activitat habitual a sumar a les del Dia del Llibre.


Les dues exposicions es podran veure durant tot el mes d'abril, en els horaris habituals de les dues Sales. Si seguiu aquest blog, en el proper comentari publicarem més fotografies de la inauguració al nostre local.