dijous, 27 de gener del 2011

EXPOSICIÓ CLAUDE MONET

Amb la feina que tenim aquí per aconseguir que entri algú a les sales d'exposicions, al Grand Palais de París estan batent un rècord gairebé històric: en quatre mesos han visitat l'exposició Claude Monet més de 920.000 persones, convertint-la en la segona més visitada de la història de França, superada només per la de Tutankamon que es va fer al Petit Palais el 1967.


L'exposició, la primera retrospectiva del pintor que es fa en 30 anys, s'acaba el 31 de gener, i davant l'allau de gent que es preveu per aquest cap de setmana, la direcció del museu ha decidit obrir les portes ininterrompudament des de les 9 del matí de demà divendres fins a les 9 de la nit del dilluns, quan es tancarà definitivament.

Les cues durant aquests quatre mesos han sigut constants, per veure les gairebé 200 obres del pintor impressionista més emblemàtic, ja que a més dels famosos quadres vinguts de l'Hermitage, o de les sèries dels Nenúfars, s'hi poden veure obres més desconegudes, com els treballs realistes de la primera època de joventut.

Així que si esteu disposats a suportar el fred parisenc en les llargues cues d'aquest cap de setmana, encara esteu a temps d'atrapar algun vol d'última hora per no perdre l'oportunitat.

I si com imaginem la pujada de gener no us permet fer aquest extra, no us perdeu al menys la visita virtual entrant en una magnífica plana web de l'exposició. Cliqueu aquí: www.monet2010.com