dimecres, 31 d’agost del 2011

RETORN A LA NORMALITAT

Mica en mica, primer molt lentament i de sobte en tota la seva plenitud, la vida a Mataró va tornant a recuperar el seu pols habitual. Enrera han quedat les vacances, les calors, els comerços tancats, l'arrossegar els peus pels carrers desèrtics arrambats a les parets aprofitant les escasses ombres... Aquesta setmana les botigues han tornat a pujar les persianes, la gent s'ha llençat novament al carrer per aprofitar les darreres rebaixes, els pares passegen desesperats comprant motxilles escolars per uns fills indòmits que ramblegen en estat semisalvatge i els avis -ai, què fariem sense els avis- ja es resignen a aguantar-los quinze interminables dies, a l'espera de la "rentrée".

Fins i tot el món de l'art reprèn la seva activitat amb una puntualitat insospitada, com si es tingués pressa per recuperar el temps perdut per vacances. Ja us anunciàvem l'exposició de TONI MARTÍ a la Presó, el dijous dia 1 de setembre, coincidint amb la d'ANA CABALLERO a l'Espai Capgròs.

I des del Museu Arxiu de Llavaneres, a Can Caralt, ens arriba la invitació de l'exposició que inaugura ANTONI LLEONART, el divendres dia 2, i que reproduïm a sota.

Us facilitem també l'enllaç al web de l'Ajuntament de Llavaneres, AQUÍ, amb més informació de l'exposició, i des d'on us podeu descarregar també el díptic de la mateixa, amb el text de la presentació que li ha fet el nostre company Josep Puig Pla.


Com veieu, tres exposicions en dos dies, per deixar el cap de setmana lliure per preparar l'obra de la Col·lectiva, que s'ha de portar, no ho oblideu, el dilluns 5 o el dimarts 6 de 17:30 a 20:15h a l'Ateneu de Caixa Laietana, al carrer Bonaire de Mataró.