dilluns, 1 d’agost del 2011

BAIXEM PERSIANES

CURSOS CENTRE TRES ROQUES
Ens ha arribat el Programa dels cursos del primer trimestre del Centre de Formació TRES ROQUES. Per si hi esteu interessats, us el podeu descarregar sencer, en versió pdf, clicant aquí sobre:






33a FIRA DE DIBUIX DE TERRASSA
Tots els interessats podeu descarregar-vos també les Bases de la 33a edició de la Fira de Dibuix de Terrassa, que tindrà lloc el proper 2 d'octubre de 2011, a la Plaça Vella d'aquesta ciutat. L'acte està organitzat per la Junta Directiva d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa





PREMI DE PINTURA FOCUS-ABENGOA 2011
I finalment, per als més més decidits, us oferim també poder-vos descarregar les Bases del Premi Internacional de Pintura Focus-Abengoa, que convoca un any més la Fundación Fondo de Cultura de Sevilla (Focus-Abengoa) amb una important dotació econòmica. Cliqueu aquí:



_____________________________________ 

I amb aquestes informacions que creiem que us poden ser d'utilitat, ens despedim de tots vosaltres fins després de vacances.

S'han acabat les Santes, s'ha acabat la Biennal, la ciutat s'està quedant buida i l'activitat artística es quedarà durant un mes en estat letàrgic. Però tot just començar setembre, i a més del reinici de les exposicions habituals, tindrà lloc la recepció d'obres per a la Col·lectiva Sant Lluc 2011, per la que esperem com sempre la vostra col·laboració. Així que res de deixar-ho per el darrer moment, que sempre fem tard, i posem-nos ja des d'ara a preparar l'obra que portarem a la Mostra. 

MOLT BONES VACANCES A TOTHOM!!!