dimarts, 1 de novembre del 2011

ADÉU COL·LECTIVA SANT LLUC 2011

Avui ha tancat les portes la Col·lectiva Sant Lluc 2011, amb una durada d'un mes i mig i una assistència de visitants notablement superior a la d'altres anys. Des d'aquí volem agrair a tots els participants, als seleccionats i molt especialment a aquells que no han pogut veure la seva obra penjada, la seva col·laboració i la confiança que ens han fet per poder tirar endavant un any més aquestra Mostra tant tradicional. I als visitants, la seva presència, que fa que un cop més l'esforç organitzatiu s'ompli de sentit.


Tots aquells participants que hi heu tingut l'obra exposada recordeu que l'heu de recollir demà dimecres o demà passat dijous, 2 i 3 de novembre, al mateix Ateneu del carrer Bonaire, de dos quarts de sis a dos quarts de nou del vespre. I que heu de portar el resguard de la Butlleta d'inscripció per poder-la retirar.


Penseu que ni Caixa Laietana ni nosaltres mateixos disposem d'espai per guardar les obres no recollides, i que, per tant, no ens podem fer responsables de la seva custòdia més enllà dels terminis estipulats.


Moltes gràcies a tots, i fins l'any vinent!