diumenge, 18 de desembre del 2011

JOIES DE NÚRIA HURTADO

La Núria Hurtado ens comunica que la joiera Emília Lloveras ha fet una col·lecció de joies a partir dels seus gravats de línia.



Com recordareu, la Núria ha participat en moltes exposicions col·lectives nostres, i en la Sant Lluc 2008 va ser guardonada jove, fent l'any següent la col·lectiva conjunta  amb els altres seleccionats i l'original del cartell i el programa de la Col·lectiva 2009.


La joieria de l'Emília és a

Emmmi - Taller de joieria -Joies d'autor i col·leccions
c/ Cuba 10 Mataró

i e ella hi podreu trobar peces originals seves i alguns dels gravats exposats de la Núria.

Aquest Nadal us proposo unes joies diferents i especials.
Ens hem endinsat en l’obra de Núria Hurtado i el seu món de fils i colors.
Estic encantada d’haver pogut treballar i  jugar amb la línia de la Núria des de la meva tauleta de joieria fent possible que aquests fils, sensibles,  delicats i curosament treballats,  que s’identifiquen en les seves obres és fessin rígids i forts per adquirir un altre cos i una nova funcionalitat.
Em fa feliç poder presentar aquesta col·lecció de la mà d’un artista plàstic, que espero que sigui la primera de moltes.
Espero que us agradi.


Us recomanem, ni que sigui per gaudi personal, que visiteu el seu blog i el web, on podreu veure el procés creatiu de les joies, inspirades en detalls dels gravats de la Núria, i d'altres projectes personals de la joiera.