dijous, 5 de gener del 2012

ELS ROBAFAVES A ROBAFAVES

Continua exposada a l'aparador de la llibreria Robafaves, el que dóna al carrer entre l'aparador i l'entrada del Foment, una selecció dels diferents tipus de reproduccions que en Manel Contreras i l'empresa TAG han fet dels dibuixos originals de Nefer Rovira.


Com ja vàrem indicar parlant de la inauguració, es tracta de la recuperació d'uns originals que representen totes les figures de la família Robafaves fets fa temps per la Nefer, completada amb alguns que no existien en el moment de la seva creació, i que ara es poden adquirir en diversos formats mitjançant unes reproduccions tècnicament molt acurades.


Així es poden aconseguir individualment, o com a carpeta sencera, làmines A4 de cada figura sobre paper aquarel·la o sobre llenç, o en format postal, en tamany joc de cartes amb estoig, com a sanefa decorativa seriada impresa amb tintes indicades per nens, etc.


Els Reis ja han passat, però ben segur que ben aviat caurà un aniversari, un sant, un acte familiar, una trobada amb amics, una reunió amb companys de feina... Aquí trobareu tota la inspiració per quedar com uns senyors, amb molta imaginació i pressupostos adaptats a totes les necessitats!