dissabte, 7 de juliol del 2012

HOMENATGE A JORDI PUIGGALÍ

El dijous passat va inaugurar-se l'acte d'homenatge a Jordi Puiggalí, a Ca l'Arenas, amb la conferència al pati i la posterior visita a l'exposició commemorativa al subterrani. Poc abans en Ramon Manent, com a president de l'Associació Amics de Ca l'Arenas, l'entitat organitzadora de l'acte, i l'Antoni Luis, com a president de l'Associació Sant Lluc, varen grabar una entrevista a m1tv, per al programa La Fàbrica, on expliquaven els motius de l'homenatge i les diverses activitats previstes.



Com que el programa va ser emès amb posterioritat a la inauguració, us el recuperem ara per si us pot ajudar a completar la informació que teniu de l'homenatge, i de totes les activitats consegüents, algunes de les quals ja han tingut lloc.


Per avui mateix hi ha previst un concert al pati de Ca l'Arenas, i demà al matí la visita a l'estudi mataroní de l'artista. Des d'aquí us encoratgem a assistir a aquestes activitats, tant pel seu interès intrínsec com per sumar-vos a aquest merescut homenatge a en Jordi Puiggalí.


Podeu ampliar també detalls i informació biogràfica en l'adjunt butlletí de l'IMAC: