dilluns, 9 de juliol del 2012

ROBAFAVES


Encara que aquest post s'escapi de la temàtica habitual que ens és pròpia, considerem que l'ocasió mereix una excepció, atesa la delicada situació de ROBAFAVES, consoci honorífic de l'Associació.

Benvolguts,
A Robafaves necessitem la vostra col·laboració, avui hem engegat una campanya de captació de fons per a poder continuar la nostra feina.
Us adjuntem la crida que titulem SOS Robafaves i l’article que ahir va publicar La Vanguardia i que dona el tret de sortida de la campanya.
Agrairíem la vostra aportació i, sobretot, la divulgació en tots els àmbits on tingueu activitat i relació.
Estem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment.
És possible que rebeu aquesta informació un altra vegada, disculpeu-ho.
Ben cordialment


Xevi Vilert




Podeu veure l'article referit de La Vanguàrdia clicant  AQUÍ 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Agraeixo a ROBAFAVES la seva tasca en favor de la cultura durant tants anys. Sempre ha estat un referent i un lloc a on trobar-hi el que necessitessis tant en lectura com en música.
Però malauradament els difícils temps pels que TOTS estem passant van deixant pel camí gent i institucions bones, menys bones i dolentes. Pretendre salvar-ne a uns i a d’altres no en base a uns criteris una mica difosos o que no queden clars, a part de impossible, voreja la pedanteria.
Una mica em fa pensar amb una coneguda folklòrica que va demanar a tots els espanyols li donessin un duro (cinc pessetes) per així poder eixugar el seu deute amb la Agencia Tributària Espanyola a qui devia una muntanya de diners en impostos. Llavors tots ens vàrem fer un bon fart de riure.
Celebraré que ROBAFAVES surti de l’atzucac en que s’ha ficat, però amb els seus mitjans... com tothom!

Manel