divendres, 15 de novembre del 2013

DONACIÓ DEL PREMI A LA CIUTAT

Ampliant la notícia que publicavem ahir, us oferim ara una sèrie d'imatges d'aquest acte de donació a la Ciutat, per part de l'Associació, de l'obra guanyadora de la cinquena edició del Premi de Pintura Torres García-Ciutat de Mataró.

L'acte de la signatura dels documents de donació (Associació Sant Lluc), d'acceptació (Ajuntament de Mataró) i de cessió de drets (artista autor de l'obra guanyadora), protocolaritzat davant d'una cincuantena de persones en el foyer del Tecnocampus, va acabar amb la penjada simbòlica i física del quadre en el lloc on quedarà exposada definitivament, al costat de les quatre obres guanyadores de les edicions anteriors.


Quedava així inaugurat oficialment aquest ESPAI TORRES GARCÍA, una antiga pretensió nostra impulsada ja des del govern de J. A. Baron i que finalment hem pogut veure materialitzada gràcies a la implicació de l'actual consistori.


A l'Espai Torres García se li ha afegit una retolació que potser trenca una mica la unitat del contingut, però que permet -aquesta era la idea- que es visualitzi de forma potent des del vestíbul del Tecnocampus, i baixant l'escala que porta al Foyer, cosa que no succeia fins ara i que deixava les pintures com a mera "decoració" de la paret de fons.


De totes maneres, i ja que la col·leció s'anirà ampliant amb les següents edicions, i que també  es possible que s'hagi de pintar o adequar properament degut a l'us divers que es fa del mateix espai, ja està prevista una remodelació de la distribució per fer-la més versàtil.

Imatges del making off de l'acte