dissabte, 11 d’octubre del 2014

ENGEGA LA BIENNAL 2015


El proper dijous 16 d'octubre, a les 12:00 h, tindrà lloc a Can Palauet la presentació oficial de les Bases del 6 PREMI TORRES GARCIA-CIUTAT DE MATARÓ.

L’acte estarà presidit pel Primer Tinent d’Alcalde i Regidor de Cultura, Sr. Joaquim Fernàndez, i significa el començament de tot el procés de la convocatòria d’aquesta sisena edició del Premi, que ha de culminar l’11 de juny amb la proclamació del guanyador i l’exposició dels 40 finalistes.

Amb aquesta publicació de les Bases es dóna el tret de sortida a tota la maquinària publicitària d'enviaments dels tríptics, d'informació als mitjans de comunicació i d'inici de la publicitat de pagament i gratuïta en els mitjans artístics especialitzats, per tal que la convocatòria arribi al màxim nombre possible d'artistes de tot l'Estat que puguin estar interessats a participar-hi.

L'acte en sí és, de fet, una presentació destinada als mitjans de comunicació locals, encara que per la seva trascendència fem extensiva la invitació a tots els patrocinadors, col·laboradors i socis de l'Associació. L'acte, però, és obert a tots  els aficionats que hi puguin estar interessats, amb els qui estarem encantats de poder compartir aquest important esdeveniment.