dilluns, 13 d’octubre del 2014

LLUÍS COMERÓN A CA L'ARENAS

Demà dimecres 15 d'octubre tindrà lloc a Ca l'Arenas, a les 19:30 h, la conferència LA CIUTAT DEL FUTUR, a càrrec de Lluís Comerón i Graupera, degà del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.


L’Associació Amics de Ca l’Arenas aquest mes presenta Lluís Comerón i Graupera, degà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, per parlar sobre La Ciutat del Futur i de la reconversió del col·lectiu, després de la crisi  immobiliària, amb l’adaptació a la nova situació. Els reptes i les actuacions que es requereixen per encarar la bona marxa del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya els exposarà des de la vivència diària i del plantejament actualitzat, amb propostes més d’acord amb les circumstàncies d’avui.



Lluís Comerón i Graupera, ha realitzat edificis d’equipaments culturals, educatius, d’atenció primària i penitenciària per a la Diputació de Barcelona, GISA i CatSalut, i projectes d’habitatge. Destaquen la seu de l’institut del Teatre i la Ciutat del teatre de Barcelona amb Ramon Sanàbria, Instituts d’estudis secundaria a Cubelles, Terrassa i Sant Pere de Ribes, centres d’assistència primària a Sabadell i El Masnou, i diversos projectes d’habitatge públic a Barcelona, Badia del Vallès, Cerdanyola i Sant Cugat. 
 Avui, el mataroní, Lluís Comerón i Graupera, al capdavant del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, està treballant en el difícil procés de reformulació del Col·legi d’Arquitectes, encarant les possibilitats i els projectes cap a una necessària nova orientació de l’arquitectura.