dijous, 26 de febrer del 2015

EL COSMOS VIST PER MANUEL PRIETO

Aquest vespre s'ha inaugurat, a la Sala d'Exposicions del Col·legi d'Aparelladors, l'exposició QUID EST USQUE (el que està a dalt), de Manuel Prieto.


Abans de la inauguració ha tingut lloc al local de EL PÚBLIC l'habitual espai "Un cafè amb...", en el que el comunicador Joan Poch ha entrevistat en Manuel durant més de mitja hora, davant d'un nombrós públic integrat majoritàriament pels seus alumnes de les Aules Sènior i els companys i amics dels Dimarts del Llimoner.



Un cop acabada la xerrada informal, que ha servit per situar els assistents en l'univers particular de Prieto i què ens proposa i com ho proposa a l'exposició, ha començat la inauguració pròpiament.

Ha presentat breument Antoni Luis, en nom de l'Associació, per convidar a fer l'explicació a Manuel Patricio, amic personal, company de tertúlia, bon coneixedor de tota la seva obra ii impulsor d'aquesta nova etapa de l'artista.


Amb els agraïments de Manuel Prieto als presentadors, als organitzadors, als assistents i, especialment, als seus nombrosos alumnes, ha quedat inaugurada l'exposició, integrada per quatre teles i un conjunt d'obra sobre paper exposades en una original muntatge.


L'exposició es podrà veure fins al 21 de març, dia en el que s'oferirà una activitat per tancar la mostra de la que ja us informarem oportunament.