dijous, 23 de juny de 2016

CONVOCADA LA "COL·LECTIVA SANT LLUC 2016"Com cada any per aquestes dates, ens plau convidar-vos a participar a l’Exposició Col·lectiva Sant Lluc, que inicia tradicionalment la temporada artística a Mataró.

Aquest any se celebrarà del 15 de setembre al 6 de novembre, a l’Ateneu Fundació Iluro, i té una especial significació per a nosaltres ja que celebrem el seu 70è aniversari.

Aquesta mostra col·lectiva, com sabeu, està organitzada per l’Associació Sant Lluc per l’Art, encara que, per participar-hi, no és requisit indispensable el pertànyer a l’Associació.

Ens agradaria poder comptar amb el màxim de participació, encara que les limitacions d’espai ens obliguen a que un Jurat, segons el seu criteri independent, seleccioni les obres a exposar.

Per tal d’estimular la participació i l’obra d’artistes joves, s’ha convidat altre cop els Batxillerats artístics de Mataró a participar a la Col·lectiva. Cadascun dels dos Centres seleccionarà 4 o 5 obres d’alumnes seus, que seran exposades en un espai diferenciat. El fet de venir prèviament seleccionats pel seu Centre els eximeix de passar pel Jurat.

Aprofitem l’avinentesa per comunicar-vos que aquest any l’artista convidat és l’escultor Joan López Molina.


També us anunciem que el diumenge 16 d’octubre, coincidint amb la festivitat de Sant Lluc, es durà a terme la tradicional visita col·lectiva a l’exposició, on els artistes seleccionats que ho vulguin podran explicar i comentar la seva obra amb els companys i públic assistent.

Us podeu descarregar les BASES i la BUTLLETA D'INSCRIPCIÓ des dels  apartats corresponents de la Plana Web de l'Associació.

Us agrairem que porteu la Butlleta ja emplenada en el moment de la inscripció, per agilitzar els tràmits.
Cap comentari: