diumenge, 19 de juny del 2016

INAUGURACIÓ DE JORDI VENDRELL AL CASAL

Amb tota la activitat programada per publicitar aquesta setmana ens havia quedat arraconada la ressenya de la inauguració de l'exposició de Jordi Vendrell al Casal, el divendres anterior, 10 de juny.



Es tracta d'una col·lecció d'aquarel·les -més d'una trentena- de molt diverses temàtiques, que amb la tècnica ben personal, detallista i colorista de l'autor ens submergeix en el seu particular univers pictòric: "ELS COLORS DE LA VIDA", com bé indica el títol de l'exposició.


La presentació va anar a càrrec, com de costum, d'Antoni Luis, president de l'Associació, que va fer una detallada semblança de l'artista i de la seva obra. 


Paraules a les que Jordi Vendrell va respondre amb agraïments als organitzadors, als encarregats del muntatge de la mostra i al públic assistent a aquesta primera seva aventura expositiva.


En la seva intervenció va fer esment dels eixos principals de la seva producció: el dibuix, com a base prèvia de tota obra; el color, viu i potent, que impregna tot el seu univers, i el detallisme amb el que tracta cada escena.



El nombrós públic assistent es va poder deleitar amb l'observació pormenoritzada de cada escena i amb les explicacions del propi artista.



L'exposició es podrà veure al Casal fins al 3 de juliol, en els horaris habitual d'aquesta Sala.