dilluns, 17 d’abril del 2017

ACTIVITAT INSÒLITA A APARELLADORS



El proper diumenge 23 d'abril, d'11:00 a 14:00 h, fem una activitat ben singular al Col·legi d'Aparelladors:

Una perruquera de Mataró, la Rosa Jiménez, que està acabant el Grau Superior d'Assessoria d'Imatge, presenta com  a projecte de final de curs una iniciativa ben atractiva. Amb el suport del Gremi de Perruquers ha contactat amb una sèrie de perruqueríes que s'han prestat a col·laborar amb ella a fi de que cadascuna d'elles interpreti lliurement una obra d'art amb un pentinat.

Després de posar-se en contacte amb l'Associació Sant Lluc, una quants companys nostres s'han prestat també a col·laborar amb la original iniciativa, facilitant una obra seva perquè pugui servir d'inspiració.

El diumenge, doncs, s'exposarà a Aparelladors el resultat del treball, amb l'obra de l'artista al costat d'un maniquí amb el pentinat inspirat en ella. L'exposició estarà oberta també el dilluns al matí.

Els companys que hi participen són: Oriol de la Hoz (Práxedes), Miquel Ortega (Rosa Aarts), Glòria Badosa (Rosa Ross), Albert Geronès (Loli), Luisa Segura (Isabel Equip), Joan Poch (David, Mima't) Sergi Rabassa (Gaia), Carme Fageda (Ana Mari), Oriol de la Hoz (Lola), Imma Banet (Carmen Xena), Isabel Sabé (Rosa Geremías) i Maria Fernández Cortés (Nati Hermanas Moreno).

Encara que coincideixi amb la confecció del Llibre Gegant de Sant Jordi, pensem que hi ha temps de sobra per assistir als dos esdeveniments, així que us convidem molt especialment a fer una passejada artística ben original.