divendres, 21 d’abril del 2017

NOVA CONFERÈNCIA A CA L'ARENAS



El proper dimecres 26 d’abril, a dos quarts de vuit del vespre, L
’Associació Amics de Ca l’Arenas, presenta Marga Viza i Boltas, Directora de l’Àrea de Cultura de la Fundació Catalunya la Pedrera, que parlarà de l’entorn i la gènesi d’un edifici cabdal dins de la història de l’art i de l’arquitectura i la seva evolució al llarg dels anys fins a esdevenir, com és ara, un centre cultural de referència.

Un viatge pels anys de construcció, per les innovacions aplicades per Gaudí a l’edifici, pels elements diferenciadors d’una construcció que en el seu moment no va ser entesa i que avui en dia és una icona arquitectònica i turística a nivell mundial. S’explicaran també els seus usos actuals i les activitats culturals que a diari s’hi porten a terme i que doten de vida l’edifici.

Marga Viza i Boltas és responsable de la programació cultural de la institució, que inclou des de propostes de teatre, dansa, música, poesia, literatura, cinema i activitats culturals familiars fins a les exposicions de gran format que es fan a la planta noble de La Pedrera. Així mateix procura per la conservació i exhibició dels fons de l’exposició permanent de l’edifici i treballa per la conservació i preservació de la Casa Milà.