diumenge, 17 de setembre del 2017

INAUGURACIÓ DE JOAN SERRA I MIA LLAUDER A APARELLADORS

Us oferim, encara que amb un cert retard, les imatges de la inauguració de l'exposició Confluències del fang, de ceràmiques de Joan Serra i Mia Llauder, que es va inaugurar el passat divendres al Col·legi d'Aparelladors.


L'acte va començar com sempre a les set de la tarda al local de "L'Altre, cafè cultural", amb l'habitual espai "Un cafè amb...", un col·loqui previ en el que Joan Poch dialoga amb els artistes a propòsit de l'exposició que s'inaugura a continuació.


A dos quarts de vuit va tenir lloc pròpiament la inauguració, introduïda per Antoni Luis, president de l'Associació i presentada pel propi Joan Poch com a continuació de la xerrada anterior, i en el que d'una manera molt amena i participativa va anar fent que els dos artistes expliquessin la seva obra.




La mostra va comptar amb una nombrosa assistència de públic, atret sens dubte pel prestigi dels dos artistes en el camp de la ceràmica i per l'expectativa creada per un original muntatge creat molt especialment per a aquesta sala i ocasió.


L'exposició, en la que es veuen reflectides les seves diferents sensibilitats però a la vegada la gran compenetració entre ells, parella sentimental també a la vida real, es podrà veure en aquesta sala fins al 30 de setembre de 2017.