dilluns, 23 d’octubre del 2017

VISITA COMENTADA A L'ATENEU

Ahir al matí va tenir lloc a l'Ateneu la tradicional visita a l'exposició Col·lectiva Sant Lluc, comentada pels propis artistes participants. 


En aquesta ocasió han estat 14 els artistes que s'han prestat a explicar les seves obres a la resta de companys, una magnífica i enriquidora oportunitat per conèixer més a fons la seva manera de fer i alhora aprendre tots una mica més els uns dels altres. Ha servit també per conèixer personalment els nous companys que s'han incorporat a l'Associació, i també perquè ells participessin i coneguessin per dins el nostre grup i les nostres activitats. 


Vam començar la visita amb l'explicació de les seves obres per part d'Agàpit Borràs, l'artista convidat d'aquesta edició, que va anar comentant les seves obres, exposades al centre de la sala d'entrada.



Després d'aquesta exhaustiva explicació es va anar recorrent tota l'exposició, parant-nos davant de cada obra l'autor de la qual era present a la visita, i que ens feia els comentaris pertinents, responent en molts casos a les preguntes o als comentaris dels companys.


Aquí teniu les imatges de cada un d'ells amb la seva obra, per ordre d'intervenció. (Properament penjarem al web un reportatge fotogràfic més ampli de la visita, que ja anunciarem oportunament).




Acabem amb la "foto de família" de tots els participants en aquesta visita comentada de 2017.









1 comentari:

Unknown ha dit...

GRÀCIES ALS ORGANITZADORS❗️