dijous, 14 d’octubre del 2010

COL·LABORACIÓ AMB CÀRITAS

Com cada any per aquestes dates Càritas de Mataró demana la col·laboració dels ciutadans per tal d'obtenir un ajut econòmic extraordinari de cara a Nadal.

La proposta que ens fan, com a artistes, és que els que hi vulguin col·laborar donin alguna obra seva per poder vendre en benefici de Càritas.

Pensant amb tota la gent necessitada de casa nostra, a Càritas Interparroquial de Mataró organitzem una exposició de pintura en la que l’import que s’aconsegueixi amb la  venda dels quadres cedits altruísticament per els artistes, servirà per pal·liar en el possible les greus mancances de tanta i tanta gent que truca a les nostres portes en demanda d’ajut.

Demano personalment la col·laboració dels vostres associats, que sumada amb la d’altres artistes que ja han manifestat el seu desig de participar-hi, farà possible muntar aquesta exposició–venda, i aconseguir l’èxit que esperem en benefici dels més desfavorits.

Agraeixo de ben antuvi la col·laboració de tots i us envio el testimoni del meu afecte.

Antoni Vilà i Alsina
Director de Càritas Interparroquial de Mataró.

Com a Associació us animem a participar-hi i a col·laborar en aquesta iniciativa altruïsta.

Les obres es poden portar al Foment, on es fa la recollida de totes les aportacions. L'exposició i venda de les obres donades tindrà lloc del 15 d'octubre al 13 de novembre.


Inauguració: Divendres, dia 15. A 2/4 de 9 del vespre al Foment Mataroní

Gràcies per  la vostra generositat.