divendres, 1 d’octubre del 2010

TROBADA D'ARTISTES - SANT LLUC 2010

Aquest diumenge 3 d'octubre, de les 11:30 a les 13:30h, es farà a l'Ateneu de Caixa Laietana la Tercera Trobada d'Artistes Seleccionats a la Col·lectiva Sant Lluc.

Es tracta, com en les dues edicions anteriors, d'una matinal informal en la que tots els seleccionats a la Mostra que ho desitgin poden venir i fer una breu explicació de la seva obra als altres companys.

En les dues ocasions anteriors van fer la presentació de l'Acte els artistes convidats, l'escultor Perecoll el 2008 i Llucià Gonzàlez el 2009. Aquest any li correspon fer-ho a Josep Ma. Gomis, que ha acceptat ser l'escultor convidat de 2010.

Ja veieu, no és que participem en les trascendentals discusions de toros sí o toros no o de si prohibim fumar o no a la Sala. És que el mateix Gomis se'ns representa, en un magnífic autorretrat, vestit de torero i amb un puro a la mà.

Valdrà la pena estar molt atents a les seves explicacions (La aurèola que planeja sobre el seu cap, transformant-lo en "El Santo" de la tauromàquia, és només imputable a la casualitat, i en cap cas ell n'és responsable voluntari...)

Per tant, és qüestió d'animar-se, perdre la vergonya i fer una defensa torera de la vostra obra. Tampoc es tracta de fer grans discursos, ja que quants més siguem menys temps tindrem per explaiar-nos, però del què es tracta és de conèixer-nos una mica millor entre tots, aprendre dels altres i passar una estona ben agradable amb els amics i companys.

I en acabar, esteu convidats a un vermut a l'Iris, al Casal, unes quantes portes més enllà. Ens ho passarem bé!

Si voleu, podeu entrar a la nostra plana web (www.santlluc.org) i fer una repassada de la Trobada de l'any passat (Plana de la Col·lectiva). Com podeu veure, qui no hi és no surt a la foto.

Us hi esperem a tots, però recordeu que el dia anterior, el dissabte al vespre, inaugurem a la nostra Sala al Casal. No hi falteu!