dimarts, 12 d’octubre del 2010

KEIKO OGAWA AL COL·LEGI D'APARELLADORS

El proper divendres 15 d'octubre, a les 19:30h, s'inaugura al Col·legi d'Aparelladors l'exposició d'una artista singular, KEIKO OGAWA, que pren el relleu dels cinc "apassionats pel dibuix" que encetaven la temporada.


"La pintura de Keiko Ogawa és un reflex de les persones, els animals i els objectes en la seva quotidianitat, escenes del seu entorn més proper. Des de petits objectes que apareixen a les natures mortes fins a personatges retratats davant de casa seva. És aquí, en el procés de plasmar-ho en la tela o sobre fusta, on va descobrint nous colors, matisos i una visió més profunda de la llum."

"Com que tracta  principalment els temes de l’ésser humà  i el dels animals que els acompanyen, la seva obra no és tan sols un procés estètic i plàstic, sinó que, a més, s’hi afegeixen els components expressius, psicològics i de relació entre el personatge retratat i l’artista. Tot plegat al servei de retratar l’univers humà que l’envolta a la vegada que desenvolupa el seu llenguatge plàstic."


Currículum
Tòquio, Japó, 1974
Estudis: formació en el taller de pintura Goro Suguita, Tòquio

Exposicions col·lectives
2010
Concurso Pintura Joven, Torrevieja, Alacant
XXIV Concurs de pintura Sanvisens, Sitges
Col·lectiva, galeria AMAH, Pals
Art London 2010, Londres

2009        
Col·lectiva, galeria AMAH, Pals
7è premi de pintura Menarini, Museu de Badalona
Col·lectiva de tardor, restaurant La Noguera, Barcelona
Col·lectiva, Raval 42, Llívia