dilluns, 4 d’octubre del 2010

TROBADA DE SELECCIONATS SANT LLUC 2010

Ahir diumenge, al matí, va tenir lloc per tercer any consecutiu la Trobada d'artistes seleccionats a la Col·lectiva Sant Lluc, al mateix Ateneu Caixa Laietana on se celebra l'exposició, i com a activitat complementària d'aquesta.


Va presentar l'acte Daniel Llin, que va comentar el valor afegit que suposa per a  l'exposició el fet que els mateixos seleccionats comentin les seves obres amb els altres participants. És una manera d'entendre millor les obres presentades, la manera de fer de cada artista, els seus propòsits, els seus anhels, les seves aspiracions... I també d'associar obres amb cares i noms, alguns d'ells desconeguts de la majoria per acostar-se per primer cop a les nostres activitats.


Acte seguit en Josep Ma Gomis, l'artista escultor convidat aquest any a la Col·lectiva, va encetar el torn d'intervencions, explicant cada una de les seves peces exposades.


A continuació es va anar succeïnt la roda d'intervencions de tots els participants presents, seguint l'ordre de l'exposició.


Un cop finalitzades les intervencions es va convidar els assistents a un aperitiu a l'Iris, al Casal, on tothom coincidia en valorar molt positivament l'experiència i l'encert de la proposta.

_________________________

Tan bon punt ho tinguem preparat penjarem a la plana web l'enllaç amb totes les fotos de la Trobada, tal i com ja es va fer a l'edició anterior. Estigueu atents.