dimecres, 20 d’octubre del 2010

SETMANA ATAPEÏDA-III

Continuem amb l'allau d'inauguracions d'aquesta setmana. Ara us presentem les que tindran lloc el dissabte 23 d'octubre:


LAIA ARNAU A ARGENTONA

La Laia inaugura a les 7 de la tarda del dissabte, a la Casa Gòtica d'Argentona, l'exposició que porta l'enigmàtic títol de EL PETÓ OBLIC. Ella mateixa ens fa la presentació:

Hola a tothom! El dia 23 esteu tots convidats! 
Ha estat un any una mica difícil productivament, així que a la mostra hi trobareu un petit seguiment de la feina ja feta conjuntament amb projectes i obra nova. Dóno pas així a l'inici d'una altra temporada. Per qui m'hi vulgui acompanyar. 
Fins molt aviat!. 


Malgrat les dificultats productives que apunta, recordem que ara fa un any va participar en la mostra "PASSIÓ PEL DIBUIX" (cinc dones), al Col·legi d'Aparelladors, i que poc abans havia format part també de la Col·lectiva QU4TRE, a l'Ateneu Caixa Laietana. A més, va tenir l'honor de fer la darrera exposició al Museu Monjo de Vilassar de Mar, tancant l'etapa dirigida per Paco Rodón, amb una memorable mostra dedicada a la música, i al piano concretament.

MONTSE SALGUERO A ARENYS DE MUNT

I finalment el mateix dissabte 23 d'octubre, a partir de les 6 de la tarda, podem passar pel nou ESTUDI FOTOGRÀFIC de Montse Salguero, al carrer Generalitat 5 d'Arenys de Munt.


Aquesta no és propiament una inauguració d'una exposició, sinó del seu nou local, amb el que fixa la seva residència fora de Mataró, encara que no tant lluny com per no continuar en contacte amb ella i seguir-li fent els nostres encàrrecs professionals.

Recordem també que la Montse va ser la protagonista de l'exposició MIRADES, un recull de fotografies seves en gran format que vàrem organitzar el mes  passat a la nostra Sala Sant Lluc al Casal de l'Aliança.