divendres, 3 de febrer del 2012

DANI DOMÍNGUEZ , DOBLE EXPOSICIÓ (2)

Un cop acabada la inauguració al local veí d'El Públic i la xerrada-col·loqui "Un cafè amb...", en Dani Domínguez va inaugurar al Col·legi d'Aparelladors la mostra "Negre/blanc fotografia", organitzada per l'Associació Sant Lluc.





Va presentar-lo Antoni Luis, en nom de la nostra Entitat, i el mateix fotògraf va explicar també alguns trets característics d'aquesta nova exposició: “El blanc i negre sempre m’ha agradat. Em venia de gust treballar amb imatges sense color i potenciar el negre amb el marc i el fons de la fotografia”




"L’exposició consta d’una col·lecció d’imatges que tenen en comú el blanc i negre com a principal punt de lligam, i a més, hi ha una sèrie de desenfocaments per remarcar altres parts de les fotografies. La presentació de les imatges és en format quadrat i en un marc de 50 x 50 cm". 






Dani Domínguez va començar a estudiar fotografia el 2001 i ja ha exposat a Barcelona, Girona, Saragossa i El Prat de Llobregat, a banda de la seva ciutat, Mataró, amb l'exposició "Cantonades" a Caixa Laietana.


Aquí us deixem un vídeo realitzat durant la inauguració, que us ampliarà les referències esmentades. L'exposició es podrà veure fins el 26 de febrer.