dimecres, 13 de juny del 2012

50.000

Quan llegiu aquest blog el marcador haurà acabat de superar les 50.000 mil visites.

Si voleu, aquest és un fet sense cap importància, una cifra com qualsevol altra, però per a nosaltres molt significativa, fins i tot inesperada, i no cal dir que ens esperona a seguir endavant amb més il·lusió encara que fins ara.

50.000 visites en aquests tres anys i mig d’existència del Blog representen més de 45 visites diàries de promig, i acostumats com estem a ser quatre gats a la majoria de les activitats que fem, d'haver hagut de deixar de fer-ne algunes per falta d'assistència, aquesta allau de visites és ben gratificant, i ens compensa amb escreix totes les dificultats dièries per dur-les a terme.

És també, però, ben sorprenent, ja que éssent aquest un blog essencialment informatiu, és si més no curiós que tanta gent entri a veure què fem, i en canvi no vingui a fer aquestes activitats que programem. Potser ens haurem de replantejar les nostres actuacions en el futur…

Del què estem molt satisfets, a jutjar per la vostra acollida, és de veure que hem encertat amb l’estil que ens vàrem marcar des del primer dia: com a òrgan oficial de l'Associació hem pretès informar sense fer judicis de valor, amb respecte per a tothom, presentant les notícies i activitats de la manera més atractiva possible, amb abundant il·lustració gràfica i correcció de llenguatge, fugint sempre de picabaralles i de controvèrsies que només podrien fer mal a l'Entitat. 


D'alguna manera aquest Blog i la plana web representen la imatge que volem donar de l'Associació, la manera com ens agradaria que ens veiéssiu: per això cuidem curosament tant la forma com el fons dels nostres comentaris.


La vostra acollida, repetim, ens il·lusiona i ens esperona, i ens fa creure que anem pel bon camí. Moltes, moltíssimes gràcies per la vostra fidelitat. Esperem seguir éssent mereixedors de la vostra confiança.



1 comentari:

Anònim ha dit...

Alleged Repair shops/services dont help