dimecres, 15 de maig del 2013

CAP DE SETMANA MOLT ATAPEÏT

A la exposició de l'Alberto Romero a Llavaneres que us anunciavem ahir cal sumar-n'hi tres més d'altres companys nostres entre divendres i dissabte:


ANNA GUERRERO A L'HOTEL ATENEA PORT
L'Anna Guerrero, de qui coneixem la seva obra a través de diverses Col·lectives nostres en les que ha participat, i fa temps també, el novembre de 2005, amb una exposició en solitari a la Sala Casal, ens sorprenia a la darrera Sant Lluc al presentar una obra realitzada conjuntament amb Xavi Graner, iniciant un camí certament sorprenent.



Ara aquesta col·laboració entre en Xavi, com a ferrer artesà i l'Anna, com a pintora i ceramista, que anomenen MINIM, sembla que ha anat progressant, i el divendres ens mostren el fruit d'aquest treball conjunt, en l'exposició ÀNIMA NATURAL.

Podeu conèixer millor la seva feina si visiteu el seu Blog.

L'exposició s'inaugura el divendres 17 a les 19:30h, a l'Hotel Atenea Port, i es podrà veure fins al 18 de juliol, de dilluns a diumenge, de 9 a 21h.



JORDI SANTAMARIA A L'HOSPITALET

En Jordi, darrerament, no para. Després de les seves exposicions a Andorra i, precisament, a l'Hotel Atenea Port, ara exposa al "Salon del Arte" de l'Hospitalet de Llobregat.

La inauguració és el proper dissabte 18 de maig, al "Espacio 1.2.0" del Saló, i esteu convidats al vernissage des de les 12 fins a les 21h



En Jordi comparteix l'Espai amb 99 pintors i escultors, que mostren en total més de 400 obres, i ell hi participa amb 10 pintures, una de les quals és aquesta Bar Marsella "IV" de la imatge.



NIEVES GUILLEM NAU A ARENYS DE MAR
I finalment, la Nieves G. Nau inaugura una exposició d'obres seves a Arenys de Mar, a una bodega que és també un magnífic restaurant. I com que és una bodega, es farà coincidir la inauguració de l'exposició amb una cata de vins.


La inauguració és el dissabte 18, cap a dos quarts de vuit del vespre, i l'adreça: CLUB DEL CEP, C/ d'en Draper 24, d'Arenys de Mar.


A tots tres els desitgem també molta sort i molts èxits!