diumenge, 19 de maig del 2013

CAP A LA BIENNAL



La Biennal va complint les etapes previstes, i ens acostem decididament cap al gran dia.

El passat dilluns 27 d’abril es va reunir per segon cop el Jurat qualificador, ara per escollir les quaranta obres finalistes, i sobretot, per triar, d’entre aquestes, les obres guardonades i l’obra premiada.

Recordem que s’havien presentat 238 “dossiers” a concurs, procedents de tot l’Estat, d’entre els quals el Jurat, en una primera reunió, va preseleccionar 54 obres. Aquestes són les que es van enviar físicament, i de les que s’ha fet, ara, aquesta darrera selecció de les 40 finalistes.

El dia 30 de maig, en el transcurs de l’Acte d’inauguració, es llegirà el veredicte del Jurat, proclamant el guanyador del Premi i els guardonats.

Per tots aquests motius, l’Associació Sant Lluc per l’Art es complau a convidar-vos a assistir a l’Acte inaugural, que tindrà lloc a les 7 de la tarda de la data esmentada, a l’Ateneu Fundació Iluro (La Riera, 92) de Mataró.

L’Acte serà presidit per l’Ilm. Sr. Alcalde de Mataró, per l’Honorable Cònsol General Adjunt de l’Uruguai a Barcelona, pel Director General de la Conselleria de Cultura, pel President de la Fundació Iluro i pel President de l’Associació Sant Lluc.

Un cop acabats els parlaments, la lectura del veredicte i el lliurament del Premi i dels guardons, es procedirà a inaugurar l’Exposició, que quedarà oberta a l’Ateneu Fundació Iluro del 30 de maig al 28 de juliol.