dissabte, 11 de maig del 2013

DAVID VERGÉS: "RES NO ÉS EL QUE SEMBLA" - i 2-


En David és un home de poques paraules, al menys en públic: les explicacions prefereix fer-les "en petit comité", com ell mateix puntualitzava en la presentació de la seva exposició el passat divendres al Col·legi d'Aparelladors de Mataró.

Una estona abans ja havia "patit" l'entrevista que Joan Poch li va fer a El Públic, a l'habitual xerrada-col·loqui "Un cafè amb..." que es fa sempre mitja hora abans de la inauguració amb l'artista que exposa al Col·legi, i de la que en un post anterior ja us vam oferir unes imatges i el vídeo que va editar Clack de la mateixa.


A la inauguració de l'exposició, el mateix Joan Poch va fer un resum de la entrevista que li acabava de fer per a aquells que no havien tingut l'ocasió d'assistir-hi, ampliant-lo amb més consideracions sobre l'obra d'en David. En aquest vídeo podeu veure un recull dels moments més significatius de la presentació, que com era previsible va acabar sense rèplica de l'artista, excepte els agraïments de rigor.


L'exposició consta d'una trentena de peces -curosament emmarcades, com era també d'esperar- d'una gran personalitat i sensibilitat. Molt unitàries en conjunt, demostren la capacitat creativa d'en David, de qui només en coneixíem petits tastets. Amb aquesta exposició se suma a la bona nòmina d'artistes joves de casa nostra que tenen un futur molt prometedor per endavant, i del que ens en sentim ben orgullosos d'haver sigut -d'alguna manera- el seu trampolí de llançament.


La inauguració va comptar amb la presència d'un bon nombre d'artistes amics, que el van voler acompanyar en aquesta primera aventura expositiva en solitari. Des d'aquí la nostra felicitació i els millors desitjos per aquest nou camí que ara inicia.