dimarts, 4 de febrer del 2014

LA SANT LLUC A M1TV

Aquest vespre s'ha emès per m1tv un nou capítol de l'Espai d'Art que dirigeix Pere Pascual, i que en aquesta ocasió ha estat dedicat a la nostra Associació.

I ja que ell ens porta al seu espai, nosaltres ens apropiem de les seves paraules per presentar aquesta nova edició:

Un bon gruix dels entrevistats a "Espai d’Art" de m1tv ho són per una relació directa o indirecta amb l’Associació Sant Lluc per l’Art Mataró

És així ja que entre la Col·lectiva anual de Sant Lluc, la Biennal Torres García i els seus espais expositius de la Presó i del Col·legi d’Aparelladors, per no afegir un bon gruix d’activitats complementàries quan no paral·leles, s'ha convertit en l’eix de l’activitat plàstica mataronina i el contrapunt de l’activitat pública que com tots sabem està dedicada quasi essencialment al que ells anomenen “art contemporani”, amb un espai molt residual per el concepte plàstic.

Aquesta intensa activitat , el poder fer repassada a passat, present i futur, bé mereixia que els seus dirigents s’acostéssin a Espai d’Art, on havien acudit com complements per la seva tasca d’organització, però mai com a protagonistes únics.

Potser per això paga més la pena escoltar el que diuen l’Antoni Luis, president de l’Associació, i en Miquel Àngel Faidella, responsable de comunicació. Amb ambdós mantenim una més que amena conversa que crec ha d’interessar a tot bon afeccionat  a l’art.